Over Ons

Wie we zijn

 

Het is niet altijd makkelijk om aan werk te komen, dan is het nog een luxe als je werk kan vinden wat bij jou past. Zowel werknemers als werkgevers willen geen tijd meer verliezen aan het regelen van werk. Dit willen wij voor beide partijen vergemakkelijken, zodat u zich kan concentreren op uw werk en wij ons werk kunnen doen. Ons doel is om kandidaten en opdrachtgevers voor elkaar beter vindbaar te maken.

MH Dienstverlening & Handel BV staat garant voor de vervulling van openstaande vacatures en gaan zelfs een stap verder. Wij houden continu contact met onze uitzendkrachten en vragen altijd naar de voortgang van zaken bij het werk wat ze doen. Zo nodig word een uitzendkracht verplaatst om een efficiëntere rendement te behalen.

Wij zoeken elke dag naar de juiste match, dit doen wij door goed naar u als werknemer en werkgever te luisteren. Het is van belang, dat een werknemer bij een bedrijf terecht komt dat aansluit op zijn interesses, opleiding en ervaring, om volle rendement te bereiken. Hetzelfde geldt ook voor werkgevers, hiervoor werven wij talentvol personeel die gemotiveerd is om te werken.

Wij leveren een compleet dienstenpakket.
MH Dienstverlening & Handel BV kan u van dienst zijn bij het werven en selecteren van het juiste personeel.
Onze missie is kandidaten helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities. Hierdoor leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers die optimaal passen binnen hun organisatie.

Ons team staat bekend om zijn persoonlijke betrokkenheid met én tussen de uitzendkrachten, werkzoekenden en werkgevers.